Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, fuarın Kahramanmaraş'ın ekonomik can damarlarından biri olan giyim ve tekstil sektörüne destek olmayı hedeflediğini belirtti. Ayrıca, fuarın depremden olumsuz etkilenen esnafa can suyu olma amacını taşıdığını ifade etti.

Fuar, 1 Ocak tarihine kadar her gün 11.00 ile 17.00 saatleri arasında ziyaretçilere açık olacak.

Açılış törenine, Başkan Hanefi Mahçiçek'in yanı sıra AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara, Terziler ve Konfeksiyoncular Odası Başkanı Muhlis Akkurt, Onikişubat Kadın Kolları Başkanı Nursel Kaçamaz, meclis üyeleri, esnaflar ve vatandaşlar katıldı.

Başkan Mahçiçek'in Açıklamaları

Başkan Mahçiçek, fuarın depremde zarar gören esnafa destek olmayı amaçladığını ve bu çerçevede çeşitli kolaylıklar sağladıklarını belirtti. Elektrik, dükkanlar ve stantlar gibi hizmetlerin ücretsiz olduğunu vurgulayan Mahçiçek, esnaflara maddi destek beklentisi içinde olmadıklarını ve bu etkinliğin esnafın sıkıntılarını hafifletmeye yönelik olduğunu ifade etti.

Fuarın Ziyaretçilere Davetiye

Başkan Mahçiçek, bütün Kahramanmaraşlıları fuarı ziyaret etmeye ve buradan alışveriş yapmaya davet etti. Ayrıca, fuarın pazartesi günü yılbaşı nedeniyle özel bir etkinlikle kutlanacağını ve tüm Kahramanmaraşlılara sağlıklı bir yeni yıl dilediğini sözlerine ekledi.