Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Ekim ayı Olağan Meclis Toplantısı'nı gerçekleştirdi. Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantı Salonu'nda Başkanvekili Hanifi Toptaş başkanlığında yapılan toplantıda, şehrin geleceğini etkileyen önemli konular ele alındı.

Toplantıda, 7 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı. Bu gündem maddeleri arasında ek ödenek talepleri, garantörlük anlaşmaları, taşınmaz devirleri, ulusal ve uluslararası kurumlarla işbirliği yapılarak gerçekleştirilecek projeler, özel halk otobüsü gelir desteği ve imar plan teklifleri gibi önemli konular yer aldı.

En dikkat çeken kararlardan biri, toplu taşıma hizmetlerini geliştirmek amacıyla Devlet Malzeme Ofisinden 10 adet 12 metrelik otobüsün alımı için Büyükşehir Belediye Başkanına yetki verilmesi oldu. Bu kararla birlikte şehirdeki toplu taşıma hizmetlerinin kalitesinin artırılması ve halkın daha konforlu bir ulaşım deneyimi yaşaması hedefleniyor.

Toplantı, dilek ve temennilerle sona erdi. Büyükşehir Belediye Başkanvekili Hanifi Toptaş, toplantıya katılan herkese teşekkür ederek, alınan kararların şehir için hayırlara vesile olmasını diledi.