Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Sosyal Belediyecilik vizyonuyla hayata geçirdiği Meslek Edindirme ve Sanat Eğitimi Kursları (KAMEK) ile sanatseverlere kapılarını açmaya devam ediyor. Yeni döneminde bin 84 kursiyeriyle 30 farklı branşta eğitim veren KAMEK, katılımcılara geniş bir yelpazede sanat ve meslek becerileri kazandırmayı amaçlıyor.

Bu eğitimlerden biri de bağlama kursu oldu. Eğitmen Ergül Akcan rehberliğinde gerçekleşen Bağlama Kursu'nda, katılımcılara bağlamayı temel seviyede çalabilme, genel müzik teorisi ve tekniklere uygun çalma becerisi kazandırılıyor. Kursiyerler, eğitimlerin kişisel becerilerini geliştirmelerine önemli bir katkı sağladığını vurgulayarak, ücretsiz olarak düzenlenen eğitimler için Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör'e teşekkür etti.

KAMEK'in sanat ve meslek kursları, katılımcılara çeşitli alanlarda kendilerini geliştirme fırsatı sunarken, sosyal belediyecilik anlayışının bir parçası olarak şehirde sanatın ve becerilerin yaygınlaşmasına katkı sağlıyor.