İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Erzurumluoğlu Camii’nde organize edilen bu anlamlı programda, Vali Mükerrem Ünlüer, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Emin Mehmet Terzioğlu, Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Murat Tiryaki, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman ve vatandaşlar bir araya geldi.

Dualarla Yâd Edilen Vatandaşlar

Program, depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlar için düzenlenen mevlid-i şerif ile başladı. Duaların okunduğu etkinlikte, depremde kaybedilen vatandaşlar özel bir anma ile yâd edildi. Başkan Güngör, bu duygusal anlarda yaptığı konuşmada, "6 Şubat depremlerinin 1. yıl dönümü yaklaşırken Emniyet Müdürlüğümüz tarafından düzenlenen mevlid-i şerif programında, depremde kaybettiğimiz kardeşlerimizi dualarla ve hayırla yâd ettik. Depremde hayatını kaybeden kardeşlerimize bir kez daha Allah'tan rahmet diliyoruz" ifadelerini kullandı.

Birlik ve Beraberlik Mesajı

Başkan Güngör, ayrıca bu tür anma programlarının birlik ve beraberliği pekiştirmek adına önemli olduğunu vurgulayarak, toplumun acılarını paylaşmanın ve dayanışmanın önemine dikkat çekti. Program, katılımcıların bir araya gelerek birlikte dua etmeleri ve depremzedelerin yakınlarına destek olmaları açısından anlamlı bir etkinlik olarak değerlendirildi.