Kurban Bayramı ise haziran ortasına denk gelecek. Bayram arifesi olan 15 Haziran Cumartesi günü yarım gün mesai yapılacak, ardından 16-19 Haziran tarihleri arasında 4 gün tatil olacak. Diğer önemli tatiller arasında 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü, ve 30 Ağustos Zafer Bayramı yer alıyor. Ayrıca, 28 Ekim'de yarım gün tatil olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ise salı gününe denk geliyor.

Gelecek yıl için resmi tatil takvimi açıklandı ve dikkat çeken detaylar ortaya çıktı. Nisan ayındaki Ramazan Bayramı tatilinde, arife günü olan 9 Nisan Salı'da yarım gün mesai uygulanacak. Bayram kapsamında ise 10 Nisan Çarşamba'dan itibaren 5 gün boyunca tatil yapılacak. Ancak, çalışanlar için önemli bir detay da Ramazan Bayramı arifesinden önceki iş günü olan 8 Nisan Pazartesi'nin idari izin olarak kabul edilmesi durumunda, 9 günlük bir tatilin kapıda olduğu belirtiliyor.

Kurban Bayramı ise 2024 yılında haziran ayının ortasına denk geliyor. Bayram arifesi olan 15 Haziran Cumartesi günü yarım gün mesai uygulanacak, ardından 16-19 Haziran tarihleri arasında toplamda 4 gün tatil yapılacak.

2024 resmi tatil takviminde diğer önemli tarihler arasında, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü (çarşamba), 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı (pazar), 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü (pazartesi), ve 30 Ağustos Zafer Bayramı (cuma) yer alıyor. Ayrıca, 28 Ekim'de yarım gün tatil olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ise salı gününe denk geliyor.