Ünlü şarkıcı Kenan Doğulu, yeni yıl konseri öncesinde basın mensuplarıyla buluştu ve eşi Beren Saat ile ilgili çıkan boşanma iddialarına açıklık getirdi. Temmuz 2014'te Los Angeles'ta dünyaevine giren çift, magazin gündemine sıkça gelmişti.

Zorlu Bir Dönem Doğulu, 2023'ü değerlendirirken, birçok acı olay yaşadıklarını ancak ayakta kalmak zorunda olduklarını vurguladı. Yeni yılda umutla bağlanmayı dileyen sanatçı, sağlık, başarı ve aşk dolu günler temennisinde bulundu.

Boşanma İddialarına Tepki Beren Saat ile boşanma iddiaları hakkında sorulan soruya gülerek cevap veren Kenan Doğulu, "Gizlice boşandılar" haberlerine şaşkınlıkla yaklaştıklarını belirtti. "Aa boşandık mı?" sözleriyle iddiaları yalanladı ve böyle bir durumun olması durumunda söyleyeceklerini ifade etti.

Kenan Doğulu, eşinin müzik kariyeriyle ilgili de konuştu. Beren Saat'in Los Angeles'ta çekilen klibi ve altı şarkıdan oluşan albümü hakkında olumlu görüşlerini paylaştı. Albümdeki şarkıların tamamının Beren Saat'in kendi besteleri olduğunu ve kendisinin de aranjelerini yaptığını belirtti.

Yılbaşı konserinde sahne alan Kenan Doğulu, eşi Beren Saat'i 2024'ün ilk saniyelerinde öperek romantik bir anı oluşturdu. Konserde hayranlarına sevilen şarkılarıyla unutulmaz bir gece yaşatan sanatçının annesi Serpil Doğulu da dinleyiciler arasındaydı.