Şeyh Edibali Bulvarı’nda esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Onikişubat Belediye Başkan Adayı Hanifi Toptaş, “İnşallah hemşehrilerimizin destekleriyle 31 Mart’ta göreve geldiğimizde önceliğimiz 6 Şubat depremlerinin izlerini silmek olacak. Bunun için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini kesintisiz sürdüren AK Parti Onikişubat Belediye Başkan Adayı Hanifi Toptaş, Şeyh Edibali Bulvarı’nda esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. AK Parti Onikişubat ilçe teşkilatının da yer aldığı programda esnafları iş yerlerinde ziyaret eden Başkan Adayı Toptaş, bölgede vatandaşlarla da sohbet etti. Altyapıdan ulaşıma, kentsel dönüşümden, ticaret alanlarına, turizmden restorasyon çalışmalarına, sosyal yardımdan kırsal kalkınmaya tüm alanlardaki plan ve projelerini de vatandaşlarla paylaşan Toptaş, “İlçemizin her bir noktasını ayrı ayrı ziyaret ederek hemşehrilerimizle bir araya gelmeye devam ediyoruz. Bugün de teşkilatımızla birlikte Şeyh Edibali Bulvarı’nda esnaf ve hemşehrilerimizle bir araya gelerek talep ve isteklerini dinledik, projelerimize dair istişarelerde bulunduk. Hemşehrilerimizin destekleriyle inşallah 31 Mart’ta göreve geldiğimizde bir plan dâhilinde tüm projelerimizi bir bir ilçemize kazandıracağız. Önceliğimiz 6 Şubat depremlerinin izlerini silmek olacak. Bunun için var gücümüzle çalışacağız. Yerinde Dönüşüm Ofisleri kuracak, Kentsel Dönüşüm Master Planı ve Yeni İmar planlarımızla ilçemizi yatay mimari ilkelerine uygun daha dirençli ve güvenli hale getireceğiz” diye konuştu.

Onikişubat’ın Katma Değerini Artıracağız

Başkan Adayı Hanifi Toptaş açıklamalarının devamında, “İlçemize Oto Sanayi Sitesi ve Mobilya Showroom Merkezi kurarak esnaf kümelenmesini sağlayacağız. Turizm Master Planımızla ilçemizin turizm potansiyelini ve ziyaretçi sayısını artıracağız. İlçemizin farklı noktalarında Kır Kent’ler oluşturarak yaşam alanlarını genişleteceğiz. Restorasyon ve sokak sağlıklaştırmalarımızla tarihi yapılarımızı bir bir ayağa kaldıracağız. İlçemizdeki aktif yeşil alanların sayısını ve niteliğini artıracağız. İnşallah Onikişubat’a şehrimizin en büyük kütüphanesini kazandıracağız. Gençlerimizin rahatlıkla erişebileceği, teknolojik donanımı yüksek, e-spor alanları gibi interaktif hizmetler de vereceğimiz kompleksi gençlerimize armağan etmek istiyoruz. Yine bireysel ve takım sporlarına imkân sağlayacak Çok Amaçlı Spor Tesisi’ni de ilçemize kazandırmayı hedefliyoruz” cümlelerini kaydetti.

Hemşehrilerimiz Kazanacak, Onikişubat Kazanacak

Hanifi Toptaş, “Sosyal belediyecilik çerçevesinde de hemşehrilerimize desteklerimizi artıracağız. Kuracağımız Aile Yaşam Merkezi ile gençlerimizin, yaşlılarımızın ve kadınlarımızın daima yanlarında olacağız. Özel gereksinimli vatandaşlarımız için ilçemize Engelsiz Yaşam Merkezi kazandıracağız. Kırsal mahallelerimize yerinde hizmet için belediyemiz bünyesinde Mobil İletişim Araçları oluşturacağız. Sokaktaki canlarımız için Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi inşa edeceğiz. Sokak hayvanları için bakım ve sahiplendirme çalışmalarımızı bu tesisimizle gerçekleştireceğiz. Çiftçi ve üreticilerimizin yanında olarak inşallah tarımsal üretimin artırılmasına katkı sağlayacağız. İnşa edeceğimiz Doğal Ürünler Pazarı ile çiftçimizin yüzü gülecek, vatandaşımız güvenle alışverişini yapacak. Hem çiftçimiz hem de hemşehrilerimiz kazanacak. Kuracağımız Bitki Üretim Tesisi’nde üreteceğimiz tohum ve fideleri kadın girişimcilerimize ücretsiz ulaştıracağız. Sağlayacağımız alım garantisiyle kadınlarımız üretecek, Onikişubat’ımız kazanacak” dedi.