Kahramanmaraş'ta edebiyatseverleri buluşturan muazzam bir etkinlik olan 4. Uluslararası Şiir ve Edebiyat Günleri, bugün Kahramanmaraş Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen görkemli bir açılış programıyla start aldı. "Çünkü Sözümüz Var" temasıyla düzenlenen etkinlik, saat 19.00’da başlayan açılış programıyla büyük bir katılımla karşılandı.

Açılış programının vazgeçilmez isimlerinden Şair – Yazar Ramazan Avcı, edebiyatseverlere "Dünden Bugüne Kahramanmaraşlı Halk Şairlerimiz" konulu bir konferansla seslendi. Ardından, Ahmet Karakaya, Eshabil Karademir, Ayşe Karataş, Ali İhsan Öksüz, Fuat Bostancı, Muzaffer Aslan gibi birçok halk şairinin katılımıyla bir şiir şöleni düzenlendi.

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, 4. Uluslararası Şiir ve Edebiyat Günleri'nin açılış programına tüm edebiyatseverlerin davetli olduğu belirtilirken, etkinlik takvimine 10 Aralık Pazar gününe kadar devam edileceği vurgulandı. Etkinlik programına ulaşmak için şu adresten bilgi alınabilir.