Her yıl olduğu gibi bu Ramazan ayında da toplumun çeşitli kesimlerini iftar sofralarında bir araya getirmeye önem veren Başkan Mahçiçek, bu kez de TMMOB'a bağlı meslek odalarını ağırladı.

Başkan Mahçiçek'in İlgisi

Başkan Mahçiçek, iftar öncesinde masaları dolaşarak konuklarla sohbet etti ve Ramazan ayını tebrik etti. Ardından ezanın okunmasıyla birlikte yapılan duanın ardından iftarlar açıldı.

Meslek Odalarının Rolü Üzerine Değerlendirme

Oda başkanlarının selamlama konuşmalarının ardından söz alan Başkan Mahçiçek, meslek odalarının önemine vurgu yaparak, "Kahramanmaraş'ta faaliyet gösteren meslek odalarının başkanları ve yönetim kurulu üyeleriyle iftarda bir araya geldik. Yıkımın yaşandığı dönemlerde ve yeni Kahramanmaraş'ın inşası sürecinde, mühendis ve mimarlarımıza büyük sorumluluklar düşüyor. Bu buluşma, görüş alışverişinde bulunmak için önemliydi. Görev süremiz boyunca iş birliği içinde olduğumuz tüm meslek odalarının kıymetli başkanlarına ve yönetimlerine teşekkür ediyorum" dedi.

Mesaj ve Hediye Töreni

Program esnasında Başkan Mahçiçek, günün anısına çeşitli hediyeler takdim ederek, birlik ve dayanışmanın önemini vurguladı.