Toplantıda, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz'un da katılımıyla gerçekleşen Cumhur İttifakı İlçe Belediye Başkanları Aday Tanıtım Toplantısı'na Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör de katıldı. Başkan Güngör, toplantıda yaptığı konuşmada tüm Cumhur İttifakı ilçe belediye başkan adaylarına başarılar dileyerek, 31 Mart'ta bir destan yazacaklarına inandığını ifade etti.

Başkan Güngör, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: "Genel Başkan Yardımcımız Sayın Ali İhsan Yavuz’un katılımıyla Cumhur İttifakımızın İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı’nı gerçekleştirdik. Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Fırat Görgel ve ilçe belediye başkan adaylarımıza çıkmış oldukları bu yolda muvaffakiyetler diliyoruz. İnşallah 14 ve 28 Mayıs’ta olduğu gibi 31 Mart’ta da Cumhur İttifakı olarak şehrimizde destan yazacağız."

Cumhur İttifakı'nın birlik ve beraberlik içinde şehri yönetmeye devam edeceğine vurgu yapan Başkan Güngör, Cumhur İttifakı'nın başarılarına vurgu yaparak tüm adaylara güven ve başarılar diledi.