Kahramanmaraş, tarihi bir gün olan 10 Şubat Cumartesi günü saat 19.30'da, Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek özel bir etkinliğe ev sahipliği yapacak. Gazeteci-Yazar Yusuf Kaplan'ın katılımıyla düzenlenecek söyleşinin konusu ise "Maraş'ın İstiklal Mücadelesi İslam Dünyasına Ne Söyler?" olacak.

104. Yıl Kutlamalarında Özel Program

Kahramanmaraş'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 104. yıl dönümü, "Nice Zorluğu Aşarak" mottosuyla düzenlenen anma programı ve etkinlikler kapsamında özel bir anlam taşıyor. Gazeteci-Yazar Yusuf Kaplan'ın söyleşisi, bu anlamlı haftanın ikinci gününde gerçekleşecek.

Yazar Kaplan'ın Değerlendirmeleri

Söyleşide, Yazar Yusuf Kaplan, Maraş'ın tarihi İstiklal Mücadelesi'ni ve bu mücadelenin İslam Dünyası'na olan yansımalarını ele alacak. Katılımcıların tarihi olaylar hakkında daha derinlemesine bilgi edinmelerine vesile olacak olan etkinlik, şehir sakinlerine önemli bir kültürel deneyim sunacak.

Etkinliğe Davet ve Bilgilendirme

Tüm vatandaşların davetli olduğu söyleşiye katılım için Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi, 10 Şubat Cumartesi günü saat 19.30'u bekliyor. Etkinlikle ilgili detaylı bilgilere ulaşmak için ise Kurtuluş Haftası etkinlik takvimine bu linkten ulaşabilirsiniz.