Deprem bölgesi çocukları ve aileler geleceğin liderleri Gazi Üniversitesi öğrencilerinin ziyaretleriyle acılarını bir nebze de olsa unuttular. Asrın felaketinin yıl dönümünde acıyı bölüşmeye, dertleri sırtlamaya gelen Fikir ve Değerler Topluluğu ile Afet ve Acil Durum Topluluğu ekipleri deprem bölgesini çocukların kahkahalarıyla inletti. Ankaradan yola çıkan geleceğin umudu gençler örnek bir etkinliğe imza attılar. 

Depremin yıl dönümünde Gazi Üniversitesi öğrenci toplulukları ;Fikir ve Değer Topluluğu ile Afet ve Acil Durum Topluluğunun beraber yürüttüğü “ Güafad deprem bölgesine umut Fide’si ekmeye gidiyor” sloganıyla kolları sıvamıştı. Yardım malzemeleri ile depremin en çok etkilediği bölgelere koşan gençler 3 günde 5 il gezerek ( Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Adıyaman , Malatya) çocukların ve ailelerin yüzlerini güldürdü. 

Mehmet Fatih Güleç ve Mehmet Ali Antlı tarafından organize edilen ve 40 kişiden oluşan ekip palyaço kıyafetleri giydiler ve hasta bezi, çikolata, oyuncak, kıyafet gibi bir hediyeyle umuda Fide ektiler.

Etkinlikte görev alan;

Mehmet Fatih GÜLEÇ,Mehmet Ali ANTLI,Enes AKTEPE, Enes YILMAZ, Ayşegül Ağırtopçu, Edanur Bektaş, Mert Arıkan,Emre Cebeci ,Yasin Koca, Koray Doğan, Nurdan, Oruç , Gülben Karaçayır, Buse Şahbaz, Dicle Duman, Yaren Karaca, Ceren Keleş, Emre Can, Burcu Ateş, Cansu Yaycı ,Şeyma Demir, Ayjahan Hakymov,Serhan Toprak çocuklarla unutulmaz anılar yaşadı.