Cumhur İttifakı'nın Kahramanmaraş Adayı Fırat Görgel, adaylığının duyurulmasının ardından harekete geçti. 3 Mart'ta gerçekleştireceği toplantı ile Kahramanmaraş'ın sorunlarına çözüm getirecek projelerini kamuoyuyla paylaşacak.

Heyecan ve Coşku Şehri Sarstı

AK Parti tarafından Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı açıklanan Fırat Görgel, şehirde büyük bir heyecanın ve coşkunun merkezi haline geldi. Görgel'in çalışmaları ve ziyaretleri, Kahramanmaraş genelinde olumlu bir enerji yaratmış durumda.

Proje Tanıtım Toplantısı Detayları

Fırat Görgel, 3 Mart Pazar günü saat 14.30'da Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek olan Proje Tanıtım Toplantısı'na tüm Kahramanmaraşlıları davet etti. Toplantıda, altyapıdan ulaşıma, konut projelerinden turizme kadar birçok konuda hazırlanan projeler detaylı bir şekilde tanıtılacak.

Halkın Fikirleriyle Şekillenen Projeler

Görgel, hazırlanan projelerin, Kahramanmaraş'ın ihtiyaçlarına ve sorunlarına çözüm getirecek nitelikte olduğunu belirtirken, "Yıllardır ilimiz ve hemşerilerimizle iç içeyiz, bunun avantajıyla hangi bölgemizin neye ihtiyacı olduğunu yakinen biliyoruz. Projelerimizi, daha önce hemşehrilerimizin fikrini almak için hayata geçirdiğimiz 'Bir Fikrim Var' uygulamasıyla şekillendirdik. İnşallah daha yaşanabilir bir Kahramanmaraş için bu projelerimizi yine hemşerilerimizin desteğiyle uygulamaya koyacağız." şeklinde konuştu.

Kahramanmaraş'ı Yeniden İnşa Edecek Projeler

Görgel, 3 Mart Pazar günü yapılacak olan toplantıda projelerin tanıtımını gerçekleştirirken, şehri uzun vadede şekillendirecek ve yeniden inşa edeceklerini vurguladı. "Kahramanmaraş'ı birlikte yöneteceğiz!" diyen Görgel, projeleri hemşehrilerine duyurmanın heyecanını yaşadıklarını ifade etti.