Onikişubat Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ödüllendirilen 7. Kahramanmaraş Bilgi ile Buluşuyor Projesi, öğrencilerin sınav heyecanına sahne olacak. Proje kapsamında dağıtılan 85 bin kitaptan öğrenilen bilgiler, 6 Mart Çarşamba günü yapılacak deneme sınavında yarıştırılacak.

Başkan Mahçiçek: Eğitimde Vizyonumuz Öncelikli

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek'in belediyecilik vizyonu doğrultusunda öne çıkan eğitim yatırımlarını önceliklendiren Onikişubat Belediyesi, 'Okumadığın Gün Karanlıktasın' sloganıyla hayata geçirdiği Kahramanmaraş Bilgi ile Buluşuyor Projesi'nin 7. dönemini düzenliyor.

Milli Eğitim Bakanlığı’ndan Ödül Alan Model Proje

Proje, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ödüllendirilerek Türkiye genelinde bir model haline gelmiş ve yeni dönem protokolü geçtiğimiz aylarda Başkan Hanefi Mahçiçek ile Kahramanmaraş Milli Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman tarafından imzalanmıştı.

Öğrencilere Dağıtılan 85 Bin Kitapla Bilgi Yarışı Başlıyor

Projenin kapsamında belirlenen kitaplar, öğrencilere ulaştırılarak, Onikişubat Belediyesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen törenle ilkokul, ortaokul ve lise müdürlerine teslim edildi. Öğrenciler, 6 Mart Çarşamba günü yapılacak deneme sınavıyla öğrendikleri bilgileri test edecekler.

Başkan Mahçiçek: 680 Bin Kitapla Öğrencilerle Buluştuk

Başkan Mahçiçek, projenin geçmiş dönem başarıları hakkında bilgi vererek, 2014-2023 yılları arasında 5 ve 10’lu setler halinde toplamda 680 bin kitabı öğrencilerle buluşturduklarını belirtti.

Sınavlar İl Milli Eğitim Müdürlüğü Koordinasyonunda Gerçekleştirilecek

Deneme sınavları, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Onikişubat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinasyonunda okullarda düzenlenecek. Proje kapsamında yapılan sınavlarla öğrencilerin bilgi düzeyi değerlendirilecek.