Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör liderliğindeki heyet, Ankara'da 66. Hükümet Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile bir araya geldi. Toplantıda, Kahramanmaraş'ın devam eden ve planlanan projeleri masaya yatırıldı.

Şehre Yapılan Yatırımların Değerlendirmesi

Başkan Hayrettin Güngör, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, "Önceki dönem Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Vahit Kirişci, milletvekillerimiz, Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Fırat Görgel ve İl Başkan Vekilimiz ile Adalet Bakanı Sayın Yılmaz Tunç ve Sağlık Bakanı Sayın Fahrettin Koca'yı ziyaret ederek Kahramanmaraş'ımıza dair istişarelerde bulunduk. Sağlık Bakanımız ile şehrimizde yapımı devam eden yeni hastanelerimiz ve sağlık yatırımlarını değerlendirdik. Sayın Bakanlarımıza gösterdikleri ilgi ve alakaları için teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

Sağlık Yatırımları Öne Çıkıyor

Heyet, özellikle şehirde devam eden sağlık yatırımları üzerine yoğunlaşarak, Bakan Koca ile projeleri değerlendirdi. Sağlık alanındaki ilgi ve alakalarından dolayı Bakan Koca'ya teşekkür edildi.

"Kahramanmaraş'a Dair İstişarelerde Bulunduk"

Heyet, ziyaret sonrasında şehre dair yapılan ve yapılacak olan yatırımları değerlendirerek, kentlerine katkı sağlamak adına istişarelerde bulunduklarını belirtti.