Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Nurhak ve Elbistan Seçim Ofisi açılışında, hemşehrilerin gösterdiği ilginin memnuniyet verici olduğunu dile getirerek, 31 Mart'taki seçimde Cumhur İttifakı olarak en yüksek oy oranını elde etmeyi hedeflediklerini belirtti. Başkan Güngör, "Hem Büyükşehir Belediyesi'nde hem de ilçe belediyelerimizde desteklerini hissetmek bizi mutlu ediyor" dedi.

Yoğun Katılımla Açılış Gerçekleştirildi: İlçe Ziyaretleri Sürüyor

66. Hükümet Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci ile birlikte Nurhak ve Elbistan’da Cumhur İttifakı Seçim Ofisi açılışını yoğun katılımla gerçekleştiren Başkan Güngör, AK Parti ve MHP ilçe teşkilatları, milletvekilleri, il başkanları, belediye başkan adayları ve vatandaşlarla bir araya geldi. Açılışın ardından Başkan Güngör ve heyeti, ilçelerde esnaf ziyaretleri ve vatandaş buluşmalarına devam etti.

31 Mart Heyecanı: İttifak Gücüne Güven

Başkan Hayrettin Güngör, Nurhak ve Elbistan ziyaretleri sırasında, 31 Mart seçimlerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Cumhur İttifakı'nın gücüne vurgu yapan Başkan Güngör, "Dua ve destekleri için tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyor, birlikte güçlü yarınlar için çalışma sözü veriyoruz" dedi.