Galatasaray, zorlu Trabzonspor deplasmanında Wilfried Zaha'nın büyüleyici performansıyla öne geçti. Zaha'nın 2 golü ve Kaan Ayhan ile Kerem Aktürkoğlu'nun attığı gollerle Cimbom, mücadeleyi 5-1'lik üstünlükle tamamladı. Zaha, ayrıca Kaan Ayhan'ın attığı golde asisti yaparak maça damga vurdu.

Zaha'nın Şovu Dakika Dakika:

13. Dakika: Barış Alper Yılmaz'ın sağ çizgiden içeri çevirdiği topa Zaha, yarım voleyle şık bir golle cevap verdi.

61. Dakika: Kerem Demirbay'ın derin pasında Zaha, ceza alanı içinde sol köşeye güzel bir vuruş yaparak skoru 2-0'a getirdi.

Son Dakikalar: Zaha'nın iki golünün ardından Kerem Demirbay'ın kaptığı top, Zaha'dan geçerek Kaan Ayhan'a ulaştı. Kaan, sağ çaprazdan çektiği şutla farkı 3'e çıkardı.

Opta Verilerine Göre:

Opta'nın verilerine göre; Wilfried Zaha, Haziran 2017'den beri Trabzonspor deplasmanında gol atan ilk oyuncu oldu.

Galatasaray ve Fenerbahçe Zirveyi Paylaşıyor

Galatasaray, 5-1'lik galibiyetiyle Süper Lig'deki zirve yarışında Fenerbahçe'yi yakaladı. İki takım da 54 puana ulaşarak ligin tepesinde yer alıyor.

Zaha'nın Maç Sonu Açıklamaları:

Wilfried Zaha, maç sonunda yaptığı açıklamada, "Performansımızdan çok mutluyum. 3 puan ve gollerim için de fazlasıyla mutluluk duyuyorum. İlk gol biraz reaksiyon golüydü. İkinci golde de koşumu yaptım ve istediğim gibi topu alarak sert bir vuruş yaptım. Gollerim için mutluyum." dedi.