Türkoğlu İlçesi'nde yeni Belediye Başkanı Mehmet Karaca, mazbatasını alarak görevine başladı. Karaca, belediye binasında düzenlenen devir teslim töreniyle başkanlık makamına geçti.

Göreve Başlama Töreni

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'nde Yeniden Refah Partisi adayı olarak Türkoğlu Belediye Başkanı seçilen Mehmet Karaca, seçim sonuçlarının ardından mazbatasını almak üzere İlçe Seçim Kurulu'na gitti. Kendisini seçen halkla birlikte Kent Meydanı'ndan yürüyerek İlçe Seçim Kurulu'na ulaşan Karaca, burada açıklamalarda bulunarak seçim zaferini halka adadı.

Devir Teslim Töreni

Mazbatasını aldıktan sonra beraberindeki halkla birlikte Belediye Binasına geçen Mehmet Karaca, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş tarafından karşılandı. İkilinin karşılıklı çiçek takdiminde bulunduğu devir teslim töreni samimi bir atmosferde gerçekleşti.

Başkanların Konuşmaları

Başkan Okumuş, Karaca'yı tebrik ederek görevinde başarılar diledi ve desteğini ifade etti. Karaca ise Okumuş'a ilçeye yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti ve kendisinin de en iyi şekilde hizmet etmeye çalışacağını belirtti.

Hizmet Sözü

Karaca, halka seslenerek seçim sürecinde verdiği sözleri hatırlattı ve ahlaklı belediyecilik anlayışıyla tüm halka adaletli bir şekilde hizmet etmek için çaba göstereceklerini vurguladı. Depremin yaralarını sarmak için gece gündüz çalışacaklarını belirterek halktan destek istedi.

Karaca'nın göreve başlamasıyla birlikte Türkoğlu İlçesi'nde yeni bir dönem başlamış oldu. Halkın beklentilerini karşılamak adına başkanın sözlerini yerine getirmesi bekleniyor.