Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Hamidiye Bekir Topçuoğlu Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nde eğitim alan özel ihtiyaç sahibi şampiyon sporcuları, aileleri ve eğitmenleriyle bir kahvaltı programında buluştu. Başkan Mahçiçek, sporcuların başarılarına vurgu yaparak, onları tebrik etti.

Başkan Mahçiçek'ten Hediyeler

Başkan Mahçiçek, kahvaltı programında özel sporcuları ayrıca tebrik ederek, Avrupa Şampiyonası'nda altın madalya kazanan milli judocu Zeynep Sude Bilginer ve Türkiye şampiyonlarına çeşitli hediyeler takdim etti. Bu özel an, sporcuların ve ailelerinin duygusal anlar yaşamasına neden oldu.

Onikişubat Belediyesi'nin Özel İhtiyaç Projeleri

Onikişubat Belediyesi, Hamidiye Bekir Topçuoğlu Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nde eğitim gören özel ihtiyaç sahibi bireylerin sosyal hayata uyumunu sağlamak amacıyla Kahramanmaraş Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile işbirliği protokolü imzalayarak çeşitli projeler hayata geçiriyor.

Başkan Mahçiçek: "Başarı Her Şartta Çalışmakla Olur"

Başkan Mahçiçek, sporculara hitaben yaptığı konuşmada, özel ihtiyaç sahibi bireylerin ve ailelerinin yanında olmaya önem verdiklerini belirterek, "Başarı her şartta çalışmakla olur. Sizlerle gurur duyuyor, başarılarınızın devamını diliyorum. Sizinle gurur duyuyoruz ve daima yanınızdayız" ifadelerini kullandı.

Kahramanmaraş Down Sendromu Derneği Başkanı da Katıldı

Kahvaltı programına katılan Kahramanmaraş Down Sendromu Derneği Başkanı Zeynep Nur Mahçiçek Yerhan da, sporcuları, aileleri ve öğretmenleri tebrik ederek Başkan Mahçiçek'e teşekkür etti.