31 Mart Mahalli İdareler Seçimi’nde Onikişubat Belediye Başkanı seçilen Hanifi Toptaş, coşkulu bir karşılama ile göreve başladı. Önce Kahramanmaraş Adliyesi’nde düzenlenen törenle mazbatasını alan Toptaş, ardından Onikişubat Belediyesi’ne gelerek görevi devraldı.

Coşkulu Karşılama

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ömer Oruç Bilal Debgibi, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, Ak Parti İl Başkanı Cüneyt Doğan, MHP İl Başkanı Hüseyin Vahit Demiröz ve AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara gibi birçok katılımcı tarafından coşkuyla karşılanan Hanifi Toptaş, tebrikleri kabul etti.

Devir Teslim Töreni

Eski başkan Hanefi Mahçiçek, Toptaş'ı makam girişinde karşıladı ve beraberindeki heyetle devir teslim törenini gerçekleştirdi. Mahçiçek, seçim sonuçlarının hayırlı olması temennisinde bulunarak Toptaş’a başarılar diledi.

Hizmet Sözü ve Vizyonunu Paylaştı

Başkan Toptaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Cumhur İttifakı’nın paydaşlarına ve vatandaşlara teşekkür ederek, Onikişubat’a hizmet etmekten gurur duyduğunu ifade etti. Projelerini hayata geçirmek için çalışacaklarını ve Onikişubat'ı daha yaşanılabilir bir şehir haline getireceklerini belirtti.

Devir Teslimi ve Başkanlık Mührü

Konuşmasının ardından eski başkan Hanefi Mahçiçek'ten başkanlık mührünü teslim alan Hanifi Toptaş, göreve resmen başlamış oldu.