Mesajında, sağlık çalışanlarının özveri ve fedakarlıklarına vurgu yaparak, toplum sağlığı ve refahı için hayati rol oynadıklarını belirtti.

Rektör Dağlı'nın Mesajı:

“Sağlık çalışanlarımızın gösterdiği özveri ve fedakarlık, toplum sağlığı ve refahı için hayati rol oynamaktadır. Hekimler ve sağlık çalışanları, duygusal ve fiziksel yorgunluklarına rağmen başkalarının hayatını kurtarmak adına büyük bir özveriyle çalışmaktadırlar. Hekimlik mesleği her zaman kutsal ve saygın bir meslek olmuştur. Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün, 'Beni Türk Hekimlerine emanet ediniz' ifadeleriyle hekimlere olan güveni, mesleğin ne kadar önemli ve değerli olduğunu göstermektedir.*

Hekimlerimizin ve sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı'nı içten duygularımla kutluyor, bu özel günde emekleri için teşekkür ediyorum.”

Sağlık Çalışanlarının Fedakarlığına Vurgu

Prof. Dr. Güner Dağlı, mesleklerini büyük bir özveriyle icra eden hekimlerin ve sağlık çalışanlarının duygusal ve fiziksel zorluklarına rağmen hayat kurtarma adına çaba gösterdiklerini ifade ederek, bu fedakarlıkları için teşekkür etti.