Kahramanmaraş ekibi Onikişubatspor, deplasmanda Siverek Belediyespor ile karşılaşmak için Şanlıurfa’nın Siverek ilçesine gitti. Ancak maç öncesinde sahaya ısınmak için çıkan futbolcular, Siverek Belediyesporlu oyuncular, yöneticiler ve bazı kulüp çalışanlarının saldırısına uğradı.
4 Futbolcu Yaralandı
Saldırı sırasında Onikişubatsporlu 4 futbolcu aldığı darbeler nedeniyle yaralandı. Yaralı sporcular, sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
Futbol Camiasından Tepki
Yaşanan olay futbol camiasında büyük tepkiye neden oldu. Sporun dostluk ve centilmenlik çerçevesinde olması gerektiğini vurgulayan birçok kişi ve kuruluş, saldırıyı kınayarak yetkilileri harekete geçmeye çağırdı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.