Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, yaklaşan yerel seçimler öncesinde Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu açıkladı. Ramada Otel'de düzenlenen toplantıda konuşan Okumuş, "Kahramanmaraş'ta yapacak çok işimiz var" dedi.

Okumuş, gençlik yıllarından itibaren Anadolu'da cazibe merkezleri oluşturarak Türkiye'nin kalkınmasına katkı sağlamayı hedeflediğini belirtti. Türkoğlu'nda başkanlık yaptığı dönemde kırsal kalkınma hamlesi gerçekleştirdiklerini ve ilçeyi en çok katma değer oluşturan metropol ilçe haline getirdiklerini ifade etti.

Açıklamasında deprem sonrası yürütülen çalışmalara da değinen Okumuş, Türkoğlu'nun dönüşüm sürecini anlattı. 33 yaşında Beyoğlu beldesinin belediye başkanı olarak siyasete adım attığını söyleyen Okumuş, bu süreçte kazanılan deneyim ve birikimiyle Kahramanmaraş'a hizmet etmek istediğini vurguladı.

Okumuş'un aday adaylığı açıklaması sivil toplum, iş dünyası, kamu ve yerel yönetim ilişkilerini kader birliğine dönüştürerek şehrin her kesimini kucaklayacak, dinleyecek ve icraatçı bir belediye başkanı arayışı içinde olduğunu gösteriyor.