Ateş, “İlçelerde adaylarımızın çalışmaları gayret iyi gidiyor. Cumhuriyet Halk Partisi birçok ilçede iddialı duruma geldi. Bence Cumhuriyet Halk Partisi 1 Nisan'da, Allah’ın izniyle istediği sonucu Kahramanmaraş’ta alacak” dedi. 


Ateş, partisinin Kahramanmaraş Kadın ve Gençlik Kollarının organize ettiği, iftar programında seçim çalışmalarının son durumuna ilişkin bilgi verdi. 
Ateş, “Bugün bu mütevazi sofrada bizleri buluşturan Kadın ve Gençlik Kollarımıza ben çok teşekkür ediyorum. Ramazan ayındayız. Birlik, bütünlük, kardeşlik duygularının Zirve yaptığı bir aydayız. Zirve yapması gereken bir aydayız. Çünkü bir yıl önce yaşadığımız 6 Şubat depremlerinden hemen sonra en çok ihtiyacımız olan şey, birlik, bütünlük, kardeşlik ve yardımlaşmaydı. Ben yüce Rabbimden birliğimize, bütünlüğümüze zeval gelmemesi için her zaman dua ediyorum. İnşallah bu birliğimiz, kardeşliğimiz her zaman devam eder. Diğer taraftan seçim çalışmalarına devam ediyoruz. Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız sevgili Zeynep Özbaş Arıkan’ın, çalışmaları büyük bir hızla devam ediyor. İlçelerde adaylarımızın çalışmaları gayret iyi gidiyor. Cumhuriyet Halk Partisi birçok ilçede iddialı duruma geldi. Hani ellerini ovuşturarak Cumhuriyet Halk Partisi'nin başarısızlığını düşünenler dahili ve harici bedbahtlar bence 1 Nisan’da o kirli avuçlarını yalayacaklar. Bence Cumhuriyet Halk Partisi 1 Nisan'da, Allah’ın izniyle istediği sonucu Kahramanmaraş’ta alacak.  1 Nisan’da AK Parti’nin sonunun geldiğini Kahramanmaraş’tan inşallah ilan edeceğiz arkadaşlar. Yeter artık! Bıktık! 22 yıldan beri illallah ettik. Bıktık” dedi. 


“BİZİM HİÇ KİMSEDEN KORKUMUZ YOK.”


Seçim çalışmaları kapsamında gittikleri kırsal bir mahallede eski tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi’nin vatandaşı oy vermemesi halinde evlerini yapmayacağı tehdidinde bulunduğunu aktaran Ateş, şöyle konuştu: “Geçen hafta seçim çalışmaları kapsamında köy ziyaretlerini yapıyorduk. Gittiğimiz birçok yerde Sayın Vahit Kirişçi ve ekibinin dolaştığı köylerde Sayın Bakanın, vatandaşı biraz da tehditvari konuşarak ikna etmeye çalıştığını duyduk. Şimdi Sayın Bakanı severim. Niye severim? Kendisi profesör, çok değerli bir bilim insanıdır. Bilim insanı yönünde hiçbir şeyim yok, saygım sonsuz. Ama siyasetçi kimliğini sevmiyorum. Ve buradan o sayın milletvekilini AK Parti’nin o sayın milletvekilini bir kez daha uyarıyorum: Sakın ha sakın hiçbir Kahramanmaraşlıyı tehdit etmeyeceksin. Bize oy verirsen köyde evlerinizi yaparız, demeyeceksin. Bize oy vermediğimiz takdirde o makineleri geri çekeriz, demeyeceksin. Eğer bir tek Kahramanmaraşlının hak kaybına uğradığını görürsek o gün kubbeyi sizin başınıza indiririz, bunu böyle bilin. Bizim hiç kimseden korkumuz yok. O yüzden O hap sahipleri o evlerin hak sahipleridir. Annelerin ak sütü kadar o hak sahipliği onlara helaldir. Bizden olana hizmet var, bizden olmayana hizmet yok, anlayışı bu memlekete zarar verir, bu memleketi batırır. Bizim tek isteğimiz var: 22 yıldan beri hizmet alamayan Kahramanmaraş’ımızın hak ettiği noktaya gelmesi. Havalimanına sorunsuz uçak inmesi. Artık stadyum tartışmalarının bitmesi. Aksu Nehri’nin tertemiz akması. İnsanların konteynerlerden kurtularak evlerine yerleşmesi. Trafik probleminin çözülmesi. İmar probleminin çözülmesi. Biz, bunları istiyoruz. Bunları yapmak için arkadaşlarımızla, adaylarımızla yola çıktık. Bize oy versin yada vermesin tüm Kahramanmaraşlıların sıkıntılarını çözmek için yola çıktık. Adaylarımız da tarafsız olarak hizmet vermek için aday oldular. Bizim siyaset anlayışımız bu!”