FOX TV'nin uzun süredir merakla beklenen dizisi "Kızıl Goncalar," başrol oyuncuları Özgü Namal ve Özcan Deniz ile ilk tanıtım fragmanını yayınladı. Fragman, sosyal medyada hızla yayılarak büyük bir ilgi topladı. Özgü Namal'ın uzun bir aranın ardından ekranlara dönüş yaptığı projede, tesettüre girdiği rolle dikkat çekiyor.

Özgü Namal, setlere veda ettikten sonra 2020 yılında yaşadığı acı bir kayıp sonrasında ekranlardan uzak kalmıştı. Ancak "Kızıl Goncalar" dizisi ile tekrar izleyici karşısına çıkan Namal, projedeki Meryem karakteriyle bir tarikatın içinde yaşayan bir kadını canlandıracak.

Oyuncu Kadrosu ve Detaylar

Dizide Cüneyt karakterini canlandıran Mert Yazıcıoğlu'nun cübbe ve sarıklı hali fragmanda dikkat çekerken, kadroda Erkan Avcı, Hazal Türesan, Mert Turak, Selen Öztürk, Şerif Erol, Duygu Sarışın, Tuğrul Tülek, Yakup Turgut, Sitare Akbaş, Mina Demirtaş, Esma Yılmaz, Zehran Kelleci, Tuana Gizem Uzunlar gibi ünlü isimler yer alıyor. Dizinin yayın tarihi henüz belirlenmedi.

Konu

"Kızıl Goncalar," seküler bir Atatürkçü olan Levent (Özcan Deniz) ile mutaassıp bir tarikatın içinde yaşayan Meryem'in (Özgü Namal) kaderlerinin kesişmesini konu alıyor. İnanç ve fikir ayrılıklarına rağmen, evlat söz konusu olduğunda anneliğin/babalığın birleştirici gücünü ele alarak duygusal bir hikayeye odaklanıyor.