Koloğlu'nun paylaşımına göre, Warner Bros Discovery'ın Blu TV'nin yüzde 35 hissesini satın alması bekleniyordu ve bu satın alma gerçekleşti. Satın almanın, Warner Bros Discovery için yoğun bir yılın başlangıcı olduğu değerlendiriliyor.

Blu TV'nin isminin "Max" olarak değişebileceği belirtiliyor. Warner Bros Discovery'ın global markası olan "Max" markasının, Blu TV için yeni bir kimlik oluşturabileceği düşünülüyor.

Yönetimde Değişiklik Beklenmiyor

Koloğlu'nun bilgilere dayanarak yaptığı paylaşımda, Blu TV'nin şu anda yönetiminde herhangi bir değişiklik düşünülmediği ifade ediliyor. CEO olarak Deniz Şaşmaz Oflaz'ın görevine devam etmesi bekleniyor.

Blu TV'nin Proje Durumu

Blu TV'nin önemli projeleri arasında "S1f1r B1r" dizisinin yapımcısının yeni bir dizisi ve "Bozkır" dizisinin 3. sezonunun bulunduğu belirtiliyor. Ayrıca, Blu TV'nin yeni bir tarihi dizi projesi üzerinde çalıştığı iddia ediliyor.

Disney Plus'un Durumu

Paylaşımda ayrıca Disney Plus'un Türkiye'den çıkacağı konuşulsa da, bu yılın son çeyreğinde yeniden hareketlenebileceği ve "Hulu" adıyla devam edebileceği dedikoduları bulunduğu belirtiliyor. Bu bilgiler henüz resmi bir açıklama olmaksızın spekülasyon niteliğindedir.