Asyalı, "Sevgili öğrencilerimizi, çağdaş bir eğitim anlayışıyla yetiştirip dünyaya hazırlayacağımıza söz veriyoruz." dedi ve velilerin okula duyduğu güvenin kendilerini onurlandırdığını ifade etti. Ancak aynı zamanda büyük bir sorumluluk taşıdıklarının da farkında olduklarını belirten Asyalı, öğrencilere en iyi eğitimi sunma sözü verdiklerini dile getirdi.

Öğrencilere seslenen Asyalı, her birinin çok yönlü gelişimini destekleyeceklerini belirterek, çalışma azmi ve amacı olan her öğrencinin zorlukların üstesinden gelebileceğine inandıklarını vurguladı. Öğrencilere daima destek olacaklarını ifade eden Asyalı, öğretmenlerin en mutlu anının öğrencilerin hedeflerine ulaştığı anlar olduğunu söyledi.

Asyalı, Cumhuriyetin 100. yılını kutlamanın büyük bir heyecan olduğunu belirterek, okullarının Atatürk ilkelerini rehber alarak Cumhuriyet ve Atatürk sevgisiyle dolu gençler yetiştirdiğini ve bu geleneği sürdürdüklerini dile getirdi. Okulun bu yıl içinde gerçekleştireceği çeşitli etkinliklerle Cumhuriyet değerlerine bağlılıklarını pekiştireceklerini sözlerine ekledi.

Bu coşkulu açılış töreni, Cumhuriyetin temel değerlerine olan bağlılıklarını vurgulayan bir mesajla sona erdi.