Adana İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ticaretine yönelik çalışmalar kapsamında Sıfır Bir dizisi oyuncusu Ulaş Ünal'ı da içeren bir operasyon düzenledi. Operasyonda Ünal ve yanındaki Semih Ç. ile Süleyman Ö. adlı şüpheliler, Yeşilyuva Mahallesi'nde yakalandı.

Şüphelilerin üzerinde yapılan aramada satışa hazır halde 2 paket halinde 1.1 gram uyuşturucu madde ve 2 adet sentetik ilaç ele geçirildi. Ayrıca, başka bir mahalleden değerlendirilen İbrahim El S. isimli şüphelinin üzerinde de 6 paket halinde toplam 15.68 gram madde ve 12 adet sentetik ilaç bulundu.

Ulaş Ünal'ın emniyetteki ifadesinde, "Kullanıyorum, üzerimde sadece hap taşırım" dediği belirtildi. Şüpheliler, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkan Ulaş Ünal, Semih Ç., İbrahim El S. tutuklanırken Süleyman Ö. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Ünal'ın daha önce Adana Havalimanı'nda bir avukatın cüzdanını çaldığı için tutuklandığı ve kısa bir süre cezaevinde kaldıktan sonra serbest bırakıldığı bilgisine ulaşıldı.