İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Pençe – Kilit operasyonu bölgesinde şehit olan Mehmetçiklerin ailelerine yönelik gerçekleştirdiği taziye ziyaretinin ardından, Karacasu bölgesinde depremzedeler için inşa edilen TOKİ Konutları'nı incelemek üzere sahaya indi. İncelemeler sırasında Vali Mükerrem Ünlüer, AK Parti Milletvekili Ömer Oruç Bilal Debgici, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, AK Parti İl Başkanı Fırat Görgel ve Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay da Bakan Yerlikaya'ya eşlik etti.

Bakan Yerlikaya, Vatandaşlarla Buluştu ve Talepleri Dinledi

Bakan Yerlikaya, bölgede yapılan TOKİ Konutları'nı yerinde inceledikten sonra vatandaşlarla bir araya gelerek taleplerini dinledi. Şehit aileleri ve depremzedelerle yapılan görüşmelerde Bakan Yerlikaya, devletin desteklerini ileterek, bölge halkının beklentilerine duyarlılık gösterdi.

Başkan Güngör: "Konutlar Kısa Sürede Teslim Edilecek"

Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, incelemelerin ardından yaptığı değerlendirmede, "İçişleri Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya ile birlikte Karacasu bölgesindeki kalıcı konutları ziyaret ettik. Şehir merkezi ve ilçelerdeki konut inşaatları hızla devam ediyor. Tamamlanan konutlar, hak sahiplerine kısa sürede teslim edilecek." dedi.