Hollywood'un unutulmaz isimlerinden Carl Weathers, Rocky serisiyle ve The Mandalorian dizisiyle izleyicilerle buluştu. 76 yaşındaki aktör, 2 Şubat'ta Kaliforniya'daki evinde uyurken huzur içinde hayata veda etti. Magazin dünyası, ünlü aktörün ölüm nedenini merak ediyordu ve sonunda cevap bulundu.

Aktörün Vefat Nedeni Açıklandı

Magazin sitesi The Blast, Weathers'ın ölüm belgesine ulaştı ve ünlü aktörün aterosklerotik kardiyovasküler hastalık kaynaklı bir rahatsızlık sonucu yaşamını yitirdiğini ortaya çıkardı. Weathers'ın yıllardır kalp sorunlarıyla mücadele ettiği biliniyordu.

Bir Dönemin Yıldızı: Carl Weathers

1948'de New Orleans'ta doğan Carl Weathers, öncelikle Amerikan futbolcusu olarak tanındı. Aktörlük kariyerine 1970'lerde başlayan Weathers, Rocky serisinde Apollo Creed karakteriyle büyük beğeni topladı. Ayrıca, Star Wars evreninde geçen The Mandalorian dizisinde de başarılı bir performans sergiledi.

Rocky Serisinin Unutulmaz Oyuncusu

Weathers, 1976 yapımı Oscar ödüllü Rocky'de Apollo Creed'i canlandırarak büyük bir çıkış yakaladı. Üç yıl sonra ise Sylvester Stallone'un oynadığı ikonik boksörle Rocky II'de rövanş maçına çıktı. 1985'e kadar serinin üçüncü ve dördüncü bölümlerinde de yer aldı.

Stallone ve Weathers: İki İkonik Oyuncu

Sylvester Stallone ile başrollerini paylaşan Carl Weathers, Rocky serisindeki başarılarıyla tanındı. Stallone'un paylaştığı duygusal bir videoyla Weathers'ın kaybına tepki gösteren ünlü oyuncu, onun hayatındaki önemine vurgu yaparak duygusal anlar yaşattı.

Creed Serisinin Mirası

Apollo Creed'in oğlunu canlandıran Michael B. Jordan, 2015'te başlayan Creed serisinin başrolünde yer aldı. Bu seride, Carl Weathers'ın bıraktığı miras ve etki hala hissediliyor.

Stallone'dan Duygusal Veda

Stallone, Weathers'ın vefatı üzerine paylaştığı videoya, "Carl Weathers olmadan Rocky serisi bugün olduğu gibi olamazdı" diyerek duygusal bir veda niteliğindeki sözleriyle hayranlarına duygusal anlar yaşattı.