Başkan Toptaş, mesajında Ramazan ayının sonuna gelindiğini belirterek, bu mübarek ayın neşesiyle bir bayrama daha kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi. Ancak, 6 Şubat 2023'te meydana gelen deprem felaketinin gölgesinde bu Ramazan Bayramı'nı buruk bir şekilde idrak ettiklerini ifade etti.

Birlik ve Beraberlik İçinde Yaraları Sarma Çabası

Başkan Toptaş, bu zorlu süreci fırsata çevirerek birlik, beraberlik ve kardeşlikle yaraları daha hızlı sarabilme imkanı bulduklarını belirtti. Ayrıca, Cumhurbaşkanı liderliğinde deprem yaralarını sarmaya devam ettiklerini ve umutlarını tazelediklerini vurguladı.

Bayram Coşkusunu Yayma Çağrısı

Ramazan Bayramı'nın birlik, beraberlik ve dayanışma duygularını pekiştiren bir fırsat olduğunu belirten Başkan Toptaş, tüm Kahramanmaraşlıları bu coşkuyu yaymaya davet etti. Ayrıca, depremin acısını bir kenara bırakarak ailelere, komşulara, dostlara ve tüm insanlığa bayram sevincini yayma çağrısında bulundu.

Dua ve Tebrikler

Mesajının sonunda, depremde kaybettiğimiz kardeşleri rahmetle andığını ve hala tedavi gören yaralılara acil şifalar dilediğini ifade eden Başkan Toptaş, tüm şehir halkının ve İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramı'nı canı gönülden tebrik ettiğini ve huzur, barış, adalet ve merhamet getirmesini dilediğini belirtti.