Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun’un kırsal mahalle yollarında oluşabilecek sel ve taşkın risklerine karşı etkili önlemler almaya devam ediyor. Bu kapsamda, şehir genelinde ulaşım ağını güçlendirmek amacıyla yoğun bir şekilde yürütülen yol bakım, onarım, genişletme ve asfalt uygulamaları, Göksun’un kırsalında da hummalı bir şekilde devam ediyor.

Kutu Menfez İmalatı ve Şarampol Temizliği Tamamlandı

Özellikle aşırı yağışların yol açabileceği sel ve taşkınlar neticesinde olumsuzluk yaşanmaması adına Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından Karadut Mahallesi Ağılobası mevkiinde kutu menfez imalatı ve şarampol temizliği çalışmaları tamamlandı. Bölgedeki diğer arterlerde de benzer bakım ve onarım faaliyetleri tüm hızıyla devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, "Daha ulaşılabilir bir Göksun kırsalı için ekiplerimiz yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Aşırı yağışların neden olabileceği olumsuzluklara karşı alınan tedbirlerle, bölge halkının güvenli ve konforlu bir şekilde ulaşımını sağlamak için gayretle çalışıyoruz" ifadelerine yer verildi.