Togg'un CES'te duyurduğu AI Kamera uygulaması, kullanıcıların yaşam anlarını kaydetmelerini, düzenlemelerini, paylaşmalarını ve saklamalarını sağlayan bir özellik sunuyor. Bu uygulama, en yeni görüntü işleme teknolojileri, görüntü yönetimi sistemleri, yapay zeka tabanlı filtreler ve fotoğraf düzenleme araçlarına doğrudan erişim sağlayarak kullanıcıların yaratıcılıklarını ortaya çıkarmayı hedefliyor.

AI Kamera'nın geniş lensi, dikiz aynasının üst konumlandırılması sayesinde tüm yolcuları kapsayacak şekilde tasarlanmış. Bu inovasyon, 19 farklı yapay zeka algoritması kullanarak sahne tanıma, otomatik ışık düzeltme, yüz ve gülümseme algılama, nesne izleme ve otomatik odaklama gibi özellikleri sunuyor. Tek bir tıklama ile çok sayıda yapay zeka filtresi uygulanabiliyor, bu da basit görüntülerin etkileyici görsellere dönüşmesini sağlıyor.

AI Kamera uygulaması, yakında TruStore üzerinden kullanıcılara sunulacak. Bu uygulama ile kullanıcılar, çektikleri görüntüleri düzenleyebilecek, sosyal medyada paylaşmadan önce özelleştirebilecek ve hatta yolculuk sırasında görsel galerilerini sergileyebilecekler.