Cumhur İttifakı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tanıtım Toplantısı’nda konuşan Başkan Güngör, "Bu kadim şehirde Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapmak bizlere nasip oldu. Bu emaneti partimizin her kademesinde çalışan, başarısına, dürüstlüğüne şahit olduğum çok değerli kardeşim Fırat Görgel’e inşallah 31 Mart tarihinde teslim edeceğiz. Görev yaptığımız 5 yıllık süre içerisinde bizlere destek veren tüm hemşehrilerimize, milletvekillerimize, teşkilatımıza, çalışma arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum" dedi.

31 MART’TA SANDIKTA DESTAN YAZACAĞIZ

Başkan Güngör, Cumhur İttifakı olarak 31 Mart'ta şehirlerine destan yazacaklarına inandıklarını belirterek, "Bu bir bayrak yarışı. Biz her zaman şehrimizin, partimizin, davamızın yanındayız. Görev yaptığımız 5 yıllık süre içerisinde bizlere destek veren tüm hemşehrilerimize, milletvekillerimize, teşkilatımıza, çalışma arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum" dedi.

5 YILDA 8 MİLYAR TL'LİK YATIRIM

Başkan Güngör, görev süresi boyunca şehre 8 milyar TL'lik yatırım yaptıklarını vurgulayarak, "Hamdolsun bu şehrin emanetine zeval getirmedik. Pandemi, savaş, fiyat artışı ve asrın felaketi gibi çok büyük zorluklarla karşılaştık. Bu vesileyle depremde hayatını kaybeden kardeşlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyoruz. Fırat kardeşimizin de bunu daha ileriye götüreceğinden hiç şüphemiz yok. Ben yine şehrimde, hemşehrilerimizin yanında olacağım. Kahramanmaraş’ımız için gayretimi sürdüreceğim" diye konuştu.

Cumhur İttifakı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fırat Görgel ise, 31 Mart'ta kazandıkları zaferi perçinlemek için gayret edeceklerini belirterek, "Ev ev gezerek, sıkmadık el bırakmayarak, gönüllere girerek inşallah 31 Mart’ta bayrağı devralacağımız çok değerli ağabeyim, duruşuyla, dürüstlüğüyle, gayretiyle herkesin takdirini kazanan Hayrettin Güngör Başkanımıza şükranlarımı sunuyorum. Şehrimize yapmış olduğu hizmetler için kendisine çok teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun. Bu seçim döneminde 31 Mart’ta hep birlikte bir rekor daha kıracağız. Göreve geldiğimiz tarihten itibaren hayata geçireceğimiz projelerimizle hemşehrilerimizin takdirini kazanmak için gayret edeceğiz. Bu aziz şehrin evlatlarına hizmet etmek bu süreç içerisinde en büyük arzum ve gayretim olacaktır" şeklinde konuştu.