HBO, Game of Thrones hayranlarını sevindirecek bir duyuru yaparak yeni bir Spin-Off dizisi olan "Knight of the Seven Kingdoms"ı duyurdu. Warner Bros. Discovery'nin CEO'su David Zaslav, dizinin 2025'in sonlarına doğru izleyiciyle buluşacağını açıkladı. Bu, House of the Dragon'un ikinci sezonu ile birlikte her yıl yeni bir Game of Thrones dizisinin ekranda olacağı anlamına geliyor.

Duyuruda ayrıca, Game of Thrones evreninin 2029'a kadar devam edeceği belirtildi. Planlanan çekim ve prodüksiyon takvimi doğrultusunda Game of Thrones hayranları, önümüzdeki yıllarda da bu büyülü evrene dair yeni hikayelerle buluşacaklar.

Warner Bros. Discovery'nin CEO'su David Zaslav, "En iyi kadrolardan birini sahibiz" diyerek, önümüzdeki dönemde izleyiciyle buluşturacakları projeler arasında Hacks, House of the Dragon, The Penguin, Dune dizisi, The White Lotus'un yeni sezonu, The Last of Us, Euphoria gibi yapımları sıraladı.

Yeni Spin-Off dizisi "Knight of the Seven Kingdoms", George R.R. Martin'in "Dunk & Egg'in Hikayeleri" kitaplarından uyarlanacak. Dizinin yaratıcıları George R.R. Martin ve senarist Ira Parker olacak. Dizi, Westeros'un efsanevi şövalyelerinden Ser Duncan the Tall ile yaveri Egg'in maceralarını konu alacak, taht savaşlarından önceki dönemi detaylı bir şekilde tasvir edecek.