Netflix'in sevilen dizisi "Vikings: Valhalla," 3. sezonla ekranlara veda ediyor. Dizinin final sezonu için ilk bakış görselleri ve yaratıcısı Jeb Stuart'ın açıklamaları dikkat çekiyor. İşte detaylar:

Michael Hirst tarafından yaratılan ve 2013-2020 yılları arasında toplamda 6 sezon boyunca yayınlanan "Vikings" dizisi büyük bir izleyici kitlesi kazanmıştı. Dizi, Vikinglerin tarihini ve maceralarını eşsiz bir şekilde ekrana taşıdı ve birçok ödül kazandı. Dizi, final sezonunun ardından Netflix tarafından yeni bir spin-off dizisi ile evrenini genişletme kararı aldı. "Vikings: Valhalla," 2022 yılında başladı ve öncül diziden 100 yıl sonrasını konu alarak yeni karakterlere odaklandı.

"Vikings: Valhalla" 3. sezon, Leif, Freydis ve Harald'ın hikayelerini sonlandırmaya ve Viking Çağı'nın sonunu izleyicilere sunmaya hazırlanıyor. Jeb Stuart, final sezonunu değerlendirirken şunları söyledi: "Leif, Harald ve Freydis'in hikayelerini anlatmak için üç sezon geçirdiğim için fazlasıyla minnettarım. Biz de tam olarak bunu yaptık. Umarım izleyiciler yeni sezonu gördüklerinde, bu kahramanları ulaştırdığımız yeni zirveler hakkında heyecanlanırlar."

Dizinin final sezonunda, George Maniakes'i canlandıran Florian Munteanu ve Kızıl Erik'i canlandıran Goran Višnjic gibi yeni oyuncular da yer alacak. Ayrıca, Leo Suter (Harald Sigurdsson), Frida Gustavsson (Freydis) ve Sam Corlett (Leif) gibi başrol oyuncuları da karakterlerinin hikayelerini sona erdirecekler.

"Vikings: Valhalla" dizisinin 3. sezonu 2024 yılı içinde Netflix'te izleyiciyle buluşacak. Final sezonu, Vikinglerin tarihini ve kültürünü sevenler için heyecanla bekleniyor.