31 Mart yerel seçimlerinde Türkoğlu Belediyesinin genç, dinamik,tecrübeli ve çalışkan başkan adayı Feyzettin Okumuş, gece gündüz demeden kapı kapı dolaşıp hemşehrileriyle bir araya geliyor.
Aynı zamanda ilçeye yapacağı dev projelerin tanıtımını yapıyor.

Cumhur İttifakı AK Parti Türkoğlu Belediye Başkan Adayı Feyzettin Okumuş, İlçenin ihtiyacına cevap veren projelerle İnandığımız yolda, daha büyük ve güçlü Türkiye hedefimiz için durmak yok yola devam diyerek 2024-2029 projelerini anlattı.
31 Mart’ta ülkemizi Türkiye Yüzyılı Belediyeciliği ile buluşturmak için emin adımlarla yürüyoruz. Ülkemizin aydınlık geleceğini birlikte inşa edeceğiz. Hep birlikte kazanacağız.

YENİLİKÇİ VE ÖNCÜ YEREL YÖNETİMLER 
Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız İle El Ele Vererek 90.000 M2’lik Rezerv Alanda İlçemizi Yeniden İnşa Edeceğiz. İlçe Merkezimizin Tamamına Fiber İnternet Alt Yapısı Oluşturacağız. 

KATILIMCILIK, ŞEFFAFLIK VE HESAP VERİLEBİLİRLİK
Gönül ve Hizmet Belediyeciliği Şiarıyla Mahalle Buluşmaları Yaparak Hemşehrilerimize ve İhtaçlarına Doğrudan Ulaşacağız. Kent Konseyleri Oluşturacağız. İlçemize Hizmetlerimizi Yaparken; Sivil Toplum Kuruluşlarımız ve Mahalle Muhtarlarımızla İstişare İçerisinde Olacağız. Kent Bilgi Sistemi Oluşturacağız.

DİRENÇLİ ŞEHİRLER
Sosyal Konutlar Yapacağız. Yerinde Dönüşüm Uygulamaları Belediyemiz Tarafından Yapılacak. Hobi Evleri Yapacağız. Toki – Uzunsöğüt Mahallelerimiz Arasındaki 1500 Dönüm Arazinin Kentsel Tasarım ve İmar Planlarını Yapacağız.

TÜRKİYE YÜZYILINDA ŞEHİR VE ÇEVRE
Ceceli Mahallemizde 233 Dönüm Alanda Yeni Sanayi Bölgesi Oluşturacağız. Çevre Dostu Sokaklar Oluşturacağız. Yapacağımız Bina ve Projelerde Elektrik Enerjisi Yerine Solar Enerji Kullanacağız. İlçe Merkezimizde Toplu Taşıma Araçlarını Çoğaltarak Karbon Ayak İzinin Düşüreceğiz. İlçemizde Bisiklet Yollarını Arttırarak Bisiklet Kullanımı ve Spora Teşvik İle Obezitenin Önüne Geçeceğiz.

TOPLUMSAL REFAH, ÖNCELİKLİ ŞEHİR EKONOMİLERİ
Şehir Merkezinden İlçemize, Toplu Taşıma Sefer Sayılarını Arttıracağız. Tarımsal Üretime Katkı İçin Soğuk Hava Depoları Kuracağız. İlçemizin Önemli Tarımsal Üretimlerinden Olan Çilek ve Domates İçin Kurutma Tesisleri Kuracağız. İlçemizde Yetişen Domates ve Çileğin Marka Tescilini ve Coğrafi İşaretini Alacağız. Ceceli Mahallemize Üniversite Yurdu Yapacağız. İlaçlama, Gübreleme ve Bilinçli Tarım Konusunda Ziraat Mühendislerimizle, Çiftçilerimize Bilinçli Üretim Desteği Vererek Önemsediğimiz Ata Tohumunun Kullanımını Arttıracağız. Sokaktaki Canlarımız İçin Hayvan Barınağı ve Rehabilitasyon Merkezi Yapacağız. Uyumayan Kütüphane Yapacağız. Büyükimalı Eşekçi Yaylasında Ekolojik Köy Oluşturacağız. Yoğunoluk Yaylasında Çilek ve Ekoturizm Merkezi Oluşturacağız. İlçe Merkezimizde Çalışan Ailelerimiz İçin Çocuklarını Güvenle Bırakabilecekleri Kreş Yapacağız.

DUYARLI VE KAPSAYICI SOSYAL BELEDİYECİLİK
Alo Evde Bakım Hizmetini Geliştirerek, Evde Sağlık ve Yaşlı ve Engelli Hemşehrilerimizin Evlerinin Temizlik Hizmetlerini Yapacağız. Mahallelerimize Etüd Merkezleri ve Kurslar Yapacağız. Köy Okullarımızın Tadilat ve Tamiratını Yapacağız. İlkokuldan, Üniversite Sonuna Kadar Öğrencilerimize Destek Olup, Sonrasında da İş Hayatlarına Atılmaları İçin İstihdam Sağlayacağız. Gençlerimizi Zararlı Alışkanlıklardan Korumak ve Kurtarmak İçin Alanında Uzman Eğitimcilerle Sosyal Kamplara Alıp, Sosyal Yaşama Kazandıracağız. Çocukların Akranlarıyla Güzel Vakit Geçirebilmeleri İçin; Her Mahallemizde Periyodik Olarak “Mahallemde Şenlik Var” Programları Düzenleyeceğiz. Üniversiteye Giriş Sınavının Ardından Gençlerimize; Üniversite Tercih Danışmanlığı ve Rehberlik Hizmeti Vereceğiz. Vatani Hizmetlerini Yapmak Üzere İlçemizden Askere Gidecek Olan Gençlerimize Asker Çantası Hediye Edeceğiz.“Cv Bank” Projemizle İstihdam Oluşturmak Üzere; İşsizler ve İş Verenler Arasında Bir Köprü Oluşturup, Hemşehrilerimizin Yetenek ve Mesleklerine Göre Uygun Pozisyonlarda İstihdamlarını Sağlayacağız.

KÜLTÜR ÜRETEN ŞEHİRLER 
Kültür Gezileri Düzenleyerek; Kadınlarımızı ve Gençlerimizi Tarih, Kültür ve Sanatla Buluşturacağız. İstanbul, Çanakkale, Mardin, Nevşehir ve Karadeniz Kültür Gezileri Düzenleyeceğiz. Kültür ve Gençlik Merkezlerimizde; Dil Kursları, Hobi Kursları, Kişisel Gelişim ve Kariyer Kursları, Meslek Kursları ve Müzik Kursları Vererek Hemşehrilerimizin Verimli Vakit Geçirmelerini Sağlayacağız. Tarihi Şekeroba Süleyman Efendi Cami Rekonstrüksiyon ve Restitüsyon Uygulaması Yaparak O Bölgeyi Turistik Hale Getireceğiz. Kültür Merkezi İkmal İnşaatını Yapacağız.

HİZMET VE ESER BELEDİYECİLİĞİ
Asfalt Plenti Kuracağız.Taş Ocağı Kuracağız.İlçe Merkezimize Meyve, Sebze Hali.44 Mahalleye 44 Taziye Evini Tamamlayacağız.Gaziosmanpaşa Mahallemize Gençlik Merkezi Yapacağız.İstasyon Mahallemizde Bulunan 23 Nisan Parkı Yanına Kütüphane Yapacağız.İstasyon Mahallemize Taziye Evi ve Çok Amaçlı Salon Yapacağız.Dadaloğlu Mesire Alanını Hizmete Açacağız.İstasyon Mahallemize Kapalı Pazar Yeri Yapacağız.İlçemize Otogar Yapacağız.İlçemize Adliye Sarayı Yapacağız.İmalı Deresi Kenarı Bisiklet ve Yürüyüş Yolu 2. Etap Projemizi Yapacağız.Kapalı Yüzme Havuzu ve Fitness Salonu Yapacağız.Eserlerimizi Hayata Geçirmek Üzere; 1 Adet Ekskavatör, 1 Adet Loder, 1 Adet Kepçe ve Çöp Kamyonu Alarak Makina Garajını Güçlendireceğiz.

GERÇEK BELEDİYECİLİK ŞİARIMIZLA TÜRKOĞLU BELEDİYEMİZ;
Üretken,Adil,Erişilebilir,Vizyoner,Şefkatli,Sürdürülebilir,Yenilikçi,Kalkınmacı,Çağdaş,Güçlü,Kapsayıcı,Dinamik,Vatansever bir belediye olarak hep birlikte, devlet millet el ele gönül gönüle Türkiye yüzyılını oluşturacağız.