Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, bu yıl 4’üncüsü düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Şiir ve Edebiyat Günleri ile edebiyat tutkunlarını bir araya getirecek. 2 – 10 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilecek etkinlik, Türkiye ve dünyadan gelen yazar, şair ve akademisyenlerin katılımıyla renklenecek.

Kapsamlı Edebiyat Günleri Programı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, kültür ve sanat faaliyetlerine katkı sağlamak amacıyla düzenlediği Uluslararası Şiir ve Edebiyat Günleri'ni 2 – 10 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirecek. Program dahilinde yazar-okur buluşmaları, söyleşiler, paneller, konferanslar ve şiir dinletileri gibi birçok etkinlik düzenlenecek. Edebiyatseverler, Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek programlarda keyifli anlar yaşayacaklar.

Ödül Töreni ve Kapanış Programı

Edebiyat Günleri, 2 Aralık Cumartesi günü saat 19.00’da Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek bir programla başlayacak. 10 Aralık Pazar günü ise yine aynı mekanda düzenlenecek bir programla sona erecek. Ayrıca, etkinlik kapsamında düzenlenecek Kahramanmaraş Edebiyat Ödülleri Töreni ile çeşitli dallarda ödüller sahiplerini bulacak.

Davet ve Detaylı Bilgiler

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, etkinlik takvimine https://kahramanmaras.bel.tr/duyuru/2023/11/29/4-uluslararasi-kahramanmaras-siir-ve-edebiyat-gunleri internet adresinden ulaşılabileceği belirtildi. Programa tüm edebiyatseverlerin davetli olduğu vurgulandı.