Barış Boyun Kimdir ve Kaç Yaşındadır?

Barış Boyun, 40 yaşında olan kırmızı bültenle aranan bir suç örgütü lideridir. İnşaat ve ticaret gibi farklı sektörlerde faaliyet gösterdiği bilinen Boyun'un birçok şirketi bulunmaktadır. Ancak yaşamı hakkında detaylı bilgilere pek ulaşılamamıştır.

Barış Boyun Nereli?

Barış Boyun'un Gürcistan'da yaşadığı iddia edilmektedir. Ancak bu konuyla ilgili kesin bilgilere ulaşılamamıştır.

Barış Boyun Çetesi ve Cinayetleri

Barış Boyun çetesi, son olarak Yunanistan'da meydana gelen üzücü bir olayla gündeme gelmiştir. Turistik bir bölgede gerçekleşen silahlı saldırı sonucu 6 Türk vatandaşı hayatını kaybetmiş, ve bu kişilerin Barış Boyun çetesine üye oldukları iddia edilmiştir. Suç örgütünün 8 cinayet dosyasının bulunduğu bilinmektedir.

Barış Boyun çetesi, özellikle silahlı çatışmalar ve cinayetlerle gündeme gelmiştir. Örneğin, Şişli'de trafikte gerçekleşen silahlı bir saldırı sonucu Sırp çete lideri Jovan Vukotiç'in ölümünün arkasındaki suç örgütünün başkanı olduğu iddia edilmiştir. Ayrıca, Barış Boyun çetesi, Anucurların kahvesinde gerçekleşen Kubilay Berk Küçükaslan cinayetiyle de ilişkilendirilmiştir.

Yunanistan'da Öldürülen Türkler ve Barış Boyun İlişkisi

Yunanistan'da meydana gelen ve 6 Türk vatandaşının ölümüyle sonuçlanan olayın ardından, ölenlerin Barış Boyun çetesine mensup olduğu iddiası ortaya atılmıştır. İddialara göre, bu vahşi cinayetin arkasında Barış Boyun çetesi bulunmaktadır. Öldürülenlerden birinin Ersu Büyüktunç olduğu belirtilmiştir.

Yunan medyası ise bu olayın gizli servislerle bağlantılı olduğunu öne sürmüş ve cinayetin detaylarını kamuoyuyla paylaşmıştır. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.