Mesajında gazetecilik mesleğinin önemine vurgu yapan Başkan Okay, tarafsız, doğru ve güvenilir haberciliğin gazeteciliğin temeli olduğunu belirtti. Zorlu şartlarda dahi görevlerini hassasiyetle yerine getiren gazetecileri takdir eden Başkan Okay, tüm gazeteci kardeşlerini tebrik ederek, hayatını kaybeden gazeteci meslektaşlarını da saygıyla anıp Gazeteciler Günü'nü kutladı.

Başkan Okay: Gazetecilik Mesleği Zorluklarla Dolu

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, gazetecilik mesleğinin zorluklarını vurguladı. Her şart ve koşulda gazetecilerin mesleklerini en güzel şekilde icra ettiğini belirten Başkan Okay, özellikle yaşanan felaketlerde gazetecilerin görevlerini büyük bir hassasiyetle yerine getirdiğine dikkat çekti.

Tarafsızlık, Doğruluk ve Güvenilirlik Temel İlkelerdir

Mesajında tarafsız, doğru ve güvenilir haberciliğin gazeteciliğin temel ilkeleri olduğunu vurgulayan Başkan Okay, gazetecilerin toplumun bilinçlenmesine önemli katkılarda bulunduğunu ifade etti. Onların mesai arkadaşları olduğunu belirten Başkan Okay, gazetecilere teşekkür ederek, Gazeteciler Günü'nü içten dileklerle kutladı.

Saygıyla Anıyor, Tebrik Ediyoruz

Başkan Okay, mesajının sonunda hayatını kaybeden tüm gazeteci kardeşlerini ve büyüklerini saygıyla anarak, tüm gazeteci kardeşlerinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü tebrik ettiğini belirtti. Gazetecilerin gününü kutlayan Başkan Okay, mesleklerinde başarılar diledi.