Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, gençlerin eğitim, sosyal gelişim ve kültürel etkileşimlerini destekleyecek yatırımlarına devam ediyor. Dulkadiroğlu ilçesi Kanuni Mahallesi’nde faaliyete geçen Mehmet Arıkan Pusula Maraş Gençlik Merkezi, açıldığı ilk günden itibaren gençlerin uğrak noktası haline geldi. Modern mimarisi, donanımlı kütüphanesi, etüt odaları, bireysel ve grup çalışma alanlarının yanı sıra sosyal etkileşim alanlarıyla dikkat çeken merkez, lise ve üniversiteye hazırlanan öğrencilerin yoğun ilgisini çekiyor.

Gençlerin Yeni Buluşma Noktası

Genç dostu bir yaklaşımla tasarlanan merkez, haftanın yedi günü 08.00 – 22.00 saatleri arasında hizmet veriyor. Özellikle ders çalışmak isteyen öğrencilere sessiz ve düzenli bir ortam sunan merkezde, aynı zamanda çeşitli kültürel ve eğitimsel faaliyetler de düzenleniyor. Gençler burada sadece ders çalışmakla kalmıyor, sosyalleşme imkânı da buluyor.

Mahalle Sakinlerinden Teşekkür

Bölge halkı ve öğrenciler, gençlik merkezinin açılmasından duydukları memnuniyeti dile getirerek, merkezin gençlerin eğitimine ve sosyal gelişimine büyük katkı sunduğunu belirtti. Mahalle sakinleri, merkezin hayata geçirilmesinde emeği geçen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel başta olmak üzere tüm yetkililere teşekkür etti.