Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, "Kriz Sonrası Şehir Alanında Kalkınma" başlıklı oturuma Azerbaycan'dan videokonferans ile katılarak, Kahramanmaraş'ın kalkınma süreçlerini ve özel olarak Azerbaycan Mahallesi projesini paylaştı.

Başkan Güngör, konuşmasında Azerbaycan'a teşekkür ederek, "Depremin ilk anından itibaren tüm imkân ve kabiliyetleriyle yanımızda olan ve şehrimizde yapımına başlanan bin konutluk Azerbaycan Mahallesi için can Azerbaycan’a teşekkür ediyoruz" dedi.

Azerbaycan'da düzenlenen "Kriz Sonrası Şehir Alanında Kalkınma" oturumuna katılmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Güngör, yeni Kahramanmaraş'ın inşası için yapılan çalışmaları ve gelecek projeleri katılımcılarla paylaştı. Özellikle Kahramanmaraş'ın gelişimine büyük katkı sağlayacak olan Azerbaycan Mahallesi'nin önemine değindi.

Başkan Güngör, sözlerini, "Depremin etkilerini hızla aşmamızda bize destek olan Azerbaycan'a, Azerbaycan Mahallesi'nin inşasına katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz. Yeni Kahramanmaraş'ı birlikte inşa ediyoruz ve bu projede kardeş ve can Azerbaycan'ın katkıları çok büyük" şeklinde tamamladı.