Onikişubat’ın her bir noktasını ayrı ayrı ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Onikişubat Belediye Başkan Adayı Hanifi Toptaş, “Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle çıktığımız bu yolda inşallah hemşehrilerimizin de destekleriyle 31 Mart’ta göreve geldiğimizde projelerimizi bir bir hayata geçirecek ve afetlere dirençli, daha yaşanabilir Onikişubat’ı birlikte inşa edeceğiz” dedi.

Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini kesintisiz sürdüren AK Parti Onikişubat Belediye Başkan Adayı Hanifi Toptaş, Prof. Dr. Necmettin Erbakan Bulvarı ve Yirmiikigün Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. AK Parti ilçe teşkilatının da yer aldığı programda esnafları iş yerlerinde tek tek ziyaret ederek hayırlı işler dileklerini ileten Başkan Adayı Toptaş, vatandaşlarla da sohbet etti. Esnaf ve vatandaşların talep ve isteklerini dinleyen, hepsini tek tek not alan Toptaş, Onikişubat için hedeflerinden de bahsetti. Hanifi Toptaş, Çınaraltı Çay Bahçesi’nde düzenlenen programda ise Üngüt Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Vatandaşlardan Üngüt’ün eksiklerini ve taleplerini dinleyen Toptaş, mahalleye kazandırılacak yatırımlara da değindi.

Dua ve Destekleri İçin Hemşehrilerimize Şükranlarımızı Sunuyoruz

AK Parti Onikişubat Belediye Başkan Adayı Hanifi Toptaş, “İlçemizin her bir noktasını tek tek ziyaret ederek hemşehrilerimizle bir araya gelmeye gayret ediyoruz. Hemşehrilerimizin talep ve isteklerini dinliyor, projelerimizden bahsediyoruz. Mahallelerimizin ihtiyaçlarının tespiti noktasında titiz bir çalışma yürütüyoruz. Sahada gördüklerimizi not ediyor, hemşehrilerimizi dinliyoruz. Bu doğrultuda da projelerimizi şekillendiriyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle çıktığımız bu yolda inşallah hemşehrilerimizin de destekleriyle 31 Mart’ta göreve geldiğimizde projelerimizi bir bir hayata geçirecek ve afetlere dirençli, daha yaşanabilir Onikişubat’ı birlikte inşa edeceğiz. Dua ve destekleri için hemşehrilerimize şükranlarımızı sunuyoruz” diye konuştu.