SANKO Üniversitesi Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Bölümü'nden Prof. Dr. Mehmet Zileli, toplantıyla ilgili şu açıklamalarda bulundu: "Spinal Günleri Toplantılarımızda bölgedeki uzmanlarımızla Beyin ve Sinir Cerrahisi alanındaki güncel araştırmaları ve tedavi yöntemlerini değerlendiriyoruz."

Prof. Dr. Zileli'den Spinal Cerrahi Hakkında Bilgiler

Prof. Dr. Zileli, spinal cerrahinin teknik olarak karmaşık ve hassas bir alan olduğunu belirterek şunları paylaştı: "Her cerrahi prosedür gibi, spinal cerrahide de riskler vardır. Cerrahi sonrası iyileşme süreci genellikle hastanın durumuna bağlı olarak değişiklik gösterir. Spinal cerrahi kararı verilmeden önce, hastayla cerrahı arasında geçecek detaylı iletişimin, değerlendirme sürecine olumlu katkısına dikkat çekmeye çalışıyoruz."

Opr. Dr. Adem Doğan'dan "Servikal Spondilotik Myelopati" Sunumu

Toplantının yöneticiliğini SANKO Üniversitesi Tıp Fakültesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Ana Bilim Dalı'ndan Dr. Öğr. Üyesi Erdal Yayla üstlendi. Şehitkamil Devlet Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Opr. Dr. Adem Doğan ise "Servikal Spondilotik Myelopati" konulu bir sunum gerçekleştirdi.

Uzman Doktorlar Bir Araya Geldi

Toplantıya, SANKO Üniversitesi Tıp Fakültesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Ana Bilim Dalı'ndan Dr. Öğr. Üyesi Kadir Çınar, SANKO Üniversitesi Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Bölümü'nden Doç. Dr. Murat Ulutaş ile bölgedeki hastanelerden beyin ve sinir cerrahları da katıldı.