2022 yılının en popüler dizilerinden biri olan ve tüm dünyada büyük bir izleyici kitlesi tarafından takip edilen House of the Dragon'un 2. sezonu merakla bekleniyor. HBO tarafından çekilen ve büyük ilgi gören dizinin yeni sezonuyla ilgili ilk bilgiler ortaya çıktı.

House of the Dragon 2. Sezon Ne Zaman Yayınlanacak?

House of the Dragon 2. sezon çekimleri 2023'ün ilk aylarında başladı. Yapılan açıklamaya göre, yeni sezonun bölümleri 2024 yılı Haziran veya Temmuz aylarında izleyicilerle buluşacak.

House of the Dragon 2. Sezonda Neler Olacak?

Dizinin yazarlarından Sara Hess, 2. sezon bölümlerinin Prens Daemon Targaryen (Matt Smith) ve Prenses Rhaenyra Targaryen'in (Emma D'Arcy) ilişkisine odaklanacağını belirtti. İkinci sezonun, bu karakterlerin karmaşık ilişkilerine derinlemesine bir bakış sunacağı tahmin ediliyor.

House of the Dragon, Game of Thrones'tan Kaç Yıl Öncesini Anlatıyor?

George R.R. Martin'in "Fire & Blood" (Ateş ve Kan) adlı kitabından uyarlanan dizi, A Song of Ice and Fire (Buz ve Ateşin Şarkısı) serisinin yaşandığı olaylardan 172 yıl öncesini konu alıyor. Targaryen Hanedanı'nın yükselişi ve düşüşünü anlatan bu dizi, Game of Thrones evreninin geçmişine ışık tutuyor.

House of the Dragon Hangi Platformda Yayınlanıyor?

House of the Dragon dizisi Türkiye'de beIN Connect üzerinden yayınlanıyor. İlk sezonu 10 bölümden oluşuyor ve izleyicilere büyülü bir dünyaya yolculuk yapma fırsatı sunuyor.

House of the Dragon Konusu

Game of Thrones dizisinin spin-off projesi olan House of the Dragon, Targaryen Hanedanı'nın hikayesini anlatıyor. Game of Thrones'da yaşananlardan 300 yıl öncesinin aktarılacağı dizi, George R. R. Martin'in "Fire & Blood" kitabından uyarlanmıştır.

House of the Dragon Oyuncuları

Dizide başrolleri Matt Smith, Milly Alcock, Emma D'Arcy, Olivia Cooke, Graham McTavish, Paddy Considine, Eve Best, Savannah Steyn, Emily Carey ve Sonoya Mizuno gibi yetenekli oyuncular paylaşıyor.

House of the Dragon Nerede Çekiliyor?

Dizi çekimleri birçok farklı yerde gerçekleştiriliyor. Bu yerler arasında Cornwall, İngiltere, Derbyshire, İngiltere, Surrey, İngiltere, Cáceres, İspanya, Trujillo, İspanya, Granada, İspanya, Monsanto, Portekiz, Dubrovnik, Hırvatistan, The Dark Hedges, İrlanda ve Svínafellsjökull, İzlanda bulunuyor.