Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayı etkinlikleri çerçevesinde 15 Mart Cuma günü saat 20.45'te NFK Kültür Merkezi'nde düzenlenecek olan Eşref Ziya konseri ile müzikseverlere unutulmaz anlar yaşatacak. Tasavvuf müziğinin sevilen ismi Eşref Ziya, seslendireceği ezgilerle Kahramanmaraşlılara müzik ziyafeti sunacak.

Tüm Vatandaşlar Davetli

Etkinlik, tüm vatandaşlara ücretsiz olarak sunulacak. Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, konserin 15 Mart Cuma günü saat 20.45'te başlayacağı ve tüm Kahramanmaraşlıların davetli olduğu belirtildi. Katılımın ücretsiz olmasıyla birlikte, bu anlamlı etkinliğe ilgi duyanların https://kahramanmaras.bel.tr/duyuru/2024/03/06/ramazan-ayi-etkinlik-takvimi internet adresinden daha fazla bilgiye ulaşabileceği ifade edildi.

Ramazan Ayı Etkinlikleri Takvimi İnternette

Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayı boyunca düzenlenecek etkinliklerin takvimine, https://kahramanmaras.bel.tr/duyuru/2024/03/06/ramazan-ayi-etkinlik-takvimi adresinden ulaşılabileceğini duyurdu. Bu adres üzerinden Ramazan ayı boyunca gerçekleştirilecek etkinliklere dair detaylı bilgilere erişim mümkün olacak.