Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu ilçesi Kapıcam Doğal Yaşam Parkı, off-road tutkunlarını bir araya getiren nefes kesen yarışlara ev sahipliği yaptı. Türkiye Off-road Şampiyonası'nın heyecan dolu final yarışı, depremin merkez üssü Kahramanmaraş'ta büyük bir ilgiyle karşılandı.

Zorlu Parkurlarda Adrenalin Yükseldi

25 araç ve 50 pilotun katılımıyla gerçekleşen yarışlarda, arazi araçları trafiğe kapalı parkurlarda birbirinden zorlu engelleri aşmaya çalıştı. Bazı araçlar takla atarken, bir kısmı lastik patlatarak ve aks keserek yarış dışı kaldı. Seyirciler, telefonlarıyla o heyecan verici anları kaydetmeyi ihmal etmedi.

Dev 4x4 Araçlar Heyecanı Doruğa Taşıdı

Off-road tutkunları, dev 4x4 arazi araçlarının zorlu arazide parkurları aşma çabalarını heyecanla izledi. Araçlar, trafiğe kapalı parkurlarda oluşturulan engelleri hatasız ve kısa sürede aşmaya çalışırken, yarışlar renkli ve heyecanlı anlara sahne oldu.

Şampiyonlar Belli Oldu

Ankara'dan gelen Bekir Baskal ve Hande Erdoğan ikilisi, Off-Road Türkiye yarışlarının şampiyonu oldu. Mücadele dolu yarışın ardından zaferlerini kutlayan şampiyonlar, heyecanın doruklarına çıkan yarışseverlere unutulmaz anlar yaşattı.