Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği 4. Uluslararası Kahramanmaraş Şiir ve Edebiyat Günleri, edebiyatseverleri bir araya getiriyor. 2 Aralık Cumartesi günü başlayan etkinlikler kapsamında, 4 Aralık Pazartesi günü NFK Kültür Merkezi'nde 'Şairler Şehri Kahramanmaraş'ta Edebiyat ve Düşünce' konulu bir panel düzenlenecek.

Usta Kalemlerden Zengin Katılım

Edebiyatın önde gelen isimleri Vedat Ali Kızıltepe, Celil Çınkır, Duran Boz ve Ali Avgın, panelde 'Şairler Şehri Kahramanmaraş'ta Edebiyat ve Düşünce' konularını ele alacaklar. Oturum Başkanlığını Erdoğan Aydoğan'ın üstleneceği etkinlik, saat 19.00'da başlayacak ve tüm edebiyatseverler davet ediliyor.

Panelde İşlenecek Konular

Panelde konuşmacılar, Kahramanmaraş'ta dergiler ve dergicilik, halk kültürü ve sözlük, modern dönemde Kahramanmaraş'ta edebiyat gibi konuları farklı perspektiften ele alacaklar. Edebiyatseverler, panelde usta kalemlerin deneyim ve düşüncelerini dinleme fırsatı bulacaklar.

Etkinlik Takvimi ve Detaylar

4. Uluslararası Kahramanmaraş Şiir ve Edebiyat Günleri etkinlik takvimine ve detaylara, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin resmi web sitesinden ulaşılabileceği belirtilirken, etkinlik 10 Aralık Pazar gününe kadar devam edecek.