Dulkadiroğlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kayabaşı Mahallesinde bulunan Kayabaşı İlkokulu bahçesinde kilit parke çalışması gerçekleştirdi. Eğitim kurumlarına yönelik fiziki düzenlemeleri sürdüren belediye, çocukların daha sağlıklı ve güvenli bir ortamda eğitim almalarına katkı sağlıyor.

Bağlantıyı Güçlendiren Çalışma

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, göreve geldikleri günden bu yana eğitim alanlarının şartlarını iyileştirmeye odaklandıklarını belirtti. Okay, "Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın eğitimi için elimizden gelen desteği vermeye devam ediyoruz. Bölgemizdeki okulların fiziki şartlarına destek olma adına çevre düzenleme çalışmalarını sürdürüyoruz" dedi.

Öğrencilere Hayırlı Olsun

Başkan Okay, Kayabaşı İlkokulu bahçesinde gerçekleştirilen düzenleme çalışmalarının tamamlanmasının ardından, öğrencilere güzel bir eğitim ortamının sunulduğunu ifade etti. "Kıymetli öğrencilerimize hayırlı olsun" diyen Okay, çocukların güzel bir geleceğe sahip olmaları adına belediye olarak çalışmaları sürdüreceklerini belirtti.