Başkan Güngör, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, "Bakanlığımızın desteğiyle Büyükşehir Belediyemiz tarafından Kapalı Çarşımızın gerekli noktalarının restorasyonu yapılacak. Projemizi hazırladık, ihale aşamasındayız. İnşallah yakında ihalesini yaparak Kapalı Çarşımızı tarihi dokusuna uygun bir şekilde restore edeceğiz" dedi.

Kapalı Çarşı Esnafına Teşekkür: Güler Yüz ve Samimi Sohbet

Başkan Güngör, Kapalı Çarşı esnafına teşekkür ederek, "Önceki dönem Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Vahit Kirişci ile birlikte Tarihi Kapalı Çarşımızı ziyaret ederek esnaflarımızla bir araya geldik, taleplerini dinledik. Deprem öncesinde Kapalı Çarşımızın restorasyona ihtiyacı vardı. Deprem sonrası bu ihtiyaç daha da arttı. Kültür ve Turizm Bakanlığımızla konuyu görüştük" şeklinde konuştu.

Restorasyon Projesi İhale Aşamasında

Başkan Güngör, "Bakanlığımızın desteğiyle Büyükşehir Belediyemiz tarafından Kapalı Çarşımızın gerekli noktalarının restorasyonu yapılacak. Projemizi hazırladık, ihale aşamasındayız. İnşallah yakında ihalesini yaparak Kapalı Çarşımızı tarihi dokusuna uygun bir şekilde restore edeceğiz" ifadeleriyle projenin ihale aşamasında olduğunu belirtti.